Arrangementen met hout

Elk stuk vertelt zijn eigen verhaal

1.

Wat is er mooier dan bij een afscheid zijn of haar handwerk te kunnen laten zien. Zijn of Haar passie weer te laten leven voor zo ontzettend belangrijk moment. De aanwezigheid van de persoon weer te laten bloeien. 

Bij deze afbeelding is te zien dat de bloemen in bijzondere potten zijn gestoken. Deze potten zijn namelijk met zorg en passie gedraaid op de draaibank. Een plek waar hij uren heeft gestaan. Het gereedschap waar hij mee werkte kun je weer vinden tussen de bloemen. 

Hieronder ga je stukken vinden die allemaal met hout verbonden zijn. Hout is een mooi natuurlijk materiaal. Hierdoor werk ik er graag mee en wil ik laten zien hoeveel er mogelijk is.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Het arrangement wat u hier naast ziet is gemaakt van een combinatie van verse snijbloemen en planten. Mevrouw hield van de tuin. We zijn hiervoor dan ook door de tuin gaan lopen voor materiaal. We hebben verschillende materialen
gevonden zoals: Mais, Klimop, Lampionnetjes en Hortensia. 
 

Door dat het arrangement ook van planten is gemaakt. Zal haar tuintje op de begraafplaats doorbloeien. 

Er zit tegenwoordig een lange wachttijd op een steen is dit arrangement een mooie tijdelijke aankleding. (De grijze stipjes op de stronk zijn foto’s van de kinderen, om het privé te houden hebben we de foto’s onherkenbaar gemaakt).   

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Maak een afspraak waarbij samen gekeken kan worden naar de mogelijkheden. Stukken kunnen ook telefonisch of via de mail besteld worden.


Telefoon

+316 371 737 97

E-mail

flower-sensation@outlook.com

Luttenberg