Trouw arrangementen

Elk stuk vertelt zijn eigen verhaal
Een nieuw hoofdstuk

Gefeliciteerd met het mooie nieuws!! Je Trouwdag komt er aan, een van de mooiste dagen in je leven. Een nieuw avontuur wat gaat beginnen. Je beloftes afleggen aan je geliefde partner. Hoe bijzonder! We zouden het een eer vinden om je verder te helpen met het zoeken naar de perfecte bloemen voor jullie speciale dag.

1.

Hoe gaan we te werk om het uiterste resultaat te halen.

In samenspraak met het bruidspaar word er gekeken naar de persoonlijkheid en wensen van het stel. We delen onze kennis en proberen u zo goed mogelijk te helpen. Vanuit het gesprek word er verder gewerkt naar een eind product.


Een magisch sprookje

Hieronder volgen voorbeelden van bloemwerk wat ik eerder heb mogen maken voor klanten. De afbeeldingen kunt u zien als inspiratie en kennis making van mijn vak bekwaamheid. Alles kan aangepast worden naar wens. 

Bruidsboeket

1.

2.

Bruidsboeketten komen in verschillende vormen voor. De meest voorkomende vorm van deze tijd is het hand gebonden biedermeier bruidsboeket. De afbeelding hierboven is daar een voorbeeld van.

Links van de tekst ziet u een druppel/ waterval boeket. het boeket loopt lang uit naar beneden.
De vorm van een bruidsboeket kan meespelen in een totaal beeld, hiervoor is het belangrijk dat we kijken naar de vorm van de jurk. zodat het bruidsboeket hier mooi op aan sluit.

3.

4.

Een speciaal verzoek van een prachtig stel. Graag een boeket van gipskruid, lavendel, olijf en witte roosjes. Als het kan afgebonden met wit touw.

Het was even zoeken maar het resultaat straalt. Een bruidsboeket met een natuurlijk, pure en unieke uitstraling. In een jasje van de stijl van nu.

Het boeket kan voor grote deel ook nog eens goed bewaard worden naar de grote dag. Een boeket wat net als hun gelofte vereeuwigt word.

Hoe bijzonder en speciaal uitgekozen.

5.

6.

Zalm met wit. Een prachtige kleur die mooi uitkomt met een zonnige dag.

De dag dat ik het boeket mocht leveren straalde. Het weer was perfect en maakte het boeket nog mooier dan wat het al was.

Corsage

Natuurlijk is het ook belangrijk dat er gedacht word aan een corsage. Een corsage word vaak aangepast naar het bruidsboeket. Dit kan door middel van het gebruiken van de zelfde bloemen, kleuren en afwerking.

De corsage van de bruidegom zal groter en wat uitgebreider zijn dan die van de gasten.

Er kan gekozen worden om verschil te maken in de corsages van de mannen en vrouwen. Het is gebruikelijk dat de man de corsage rechtop draag en de vrouw de corsage naar beneden draagt.

Accessoires

1.

Accessoires, er zijn verschillende manieren om de bruiloft nog meer in de bloemen te zetten.
Denk hierbij aan:

- Haarstuk
(Foto nummer: 1)
- Armbanden
(Foto nummer: 2,3)
- Tafeldecoratie
(Foto nummer: 4, 5, 6)
- Stoeldecoratie
(Foto nummer: 7,8,9,10)
- Decoratie locatie
(Foto nummer: 11,12,13,14,15,16,17)

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Auto decoratie

Enthousiast?

Wacht niet langer en maak vrijblijvend een afspraak. 

Dan gaan we samen kijken en de puntjes op de I zetten voor uw sprookje. 

Telefoon

+316 371 737 97

E-mail

flower-sensation@outlook.com

Luttenberg